Sagseksempler fra afsluttede sager

Sagseksempler fra 2013:

En 69-årig mand ønsker at finde sin ukendte halvsøster. Grundet krigen gik hans far under jorden og fandt sig efterfølgende en ny kæreste som han skabte en ny familie med.
Sag opklaret på 10 dage. Vi starter som altid sagen med at stille en masse uddybende spørgsmål, om den eftersøgte persons liv og dennes omgangskreds og øvrige familie. Disse spørgsmål førte til at klienten selv startede en mere systematisk eftersøgning og opsporede dermed en eksmand til et familiemedlem. Han kunne oplyse halvsøsterens fødselsdato og da klienten allerede havde halvsøsterens navn, var det blot at spørge efter den nuværende adresse på Folkeregistret. (MW)

En 21-årig ung mand vil gerne finde sin biologiske mor og 2 ældre søskende i Colombia. Fra adoptionspapirerne kender han sin families efternavn og mener også at kende moderens og de to søskendes fornavne.
Sag opklaret. Vi kontakter temmelig en del colombianske personer med samme efternavn på Facebook samt sender både breve og mails til det nationale politi i Columbia. Vi finder i den lokale telefonbog, flere personer med navnesammenfald som vi også sender breve til. Desværre er der ingen match med dem vi hører fra og det nationale politi svarer ikke tilbage. Derfor beslutter klienten at hyre en betalt lokal detektiv og han får efterfølgende kontakt til den columbianske familie. (Mnr)

En 53-årig mand ønsker at finde sin biologiske mor som gav ham bort ved fødslen samt svar på om han er adopteret.
Sag opklaret på 10 dage. Da klienten både har sin mors fulde navn samt en tidligere adresse hun har boet på, vejleder vi ham i hvordan han kan få moderens nuværende adresse på Folkeregistret. Derudover hjælper vi klienten med en afklaring på om han er adopteret, ved hjælp af kirkebøgerne samt Familiestyrelsen. Der sendes et brev til moderen og vi lader det være op til hende, om hun ønsker kontakt med hendes søn. (MW)

Sagseksempler fra 2012:

En 57-årig kvinde ønsker at finde sin biologiske far fra Canada. Hun har en kopi af hendes forældres gamle vielsesattest fra Canada, en online canadisk folketælling fra 1911 samt en kopi af hendes fars canadiske Birth of Record.
Sag opklaret på 6 måneder. Efter utallige forsøg på at finde spor at arbejde videre med, hvor vi både har været i kontakt med det canadiske politi, The Vital Statistics Agency, begravelsesregistre, et par lokale slægtsforskere, online telefonbøger, ambassader osv. uden held i sagen, får klienten 4 måneder senere pludselig svar fra "The Government of Canada and Library and Archives Canada (LAC)". De fortæller desværre at klientens far er død for mere end 30 år siden men på hans dødsattest finder vi navnet på hans mor, som viser sig at være nøglen til at kunne finde hans canadiske familie. Ved hjælp af en online tekst fra avisen The Chronicle-Herald, finder vi dødsstykket for klientens farfar og derved fremkommer der navne på alle familiemedlemmerne. Klienten tager kontakt til den canadiske bedemand som sætter hende i kontakt med hendes ukendte fætter. Tre af klientens onkler og tanter lever stadigvæk og kan fortælle om hendes far - derudover får klienten også at vide, at hun har en canadisk halvsøster! (MW)

En mand ønsker at genfinde hans skoleveninde som han ikke har haft kontakt med i næsten 60 år. Han mener at hun i 1960'erne udvandrede til England.
Sag opklaret på 13 dage. Ved hjælp af gamle telefonbøger og registre, finder vi frem til hvor familien nøjagtig boede dengang. Dermed har vi et navn og en tidligere adresse og Folkeregistret kan hjælpe os videre. Vi videresender et brev fra klienten til den eftersøgte og lader det være op til hende, om hun ønsker kontakt. (MW)

En 49-årig kvinde ønsker at finde sin ukendte halvbror som hendes far fik før ægteskabet med hendes mor.
Sag opklaret på 3 måneder. Kvinden kan oplyse et navn og en fødselsdato som menes at være korrekt men desværre kan Folkeregisteret ikke finde noget ud fra disse oplysninger. Vi beder derfor klienten om at kontakte Familiestyrelsen, for om de har noget liggende på sagen. Efter godt 3 måneder, kommer der svar tilbage at de har fundet halvbroderen og skrevet til ham. Så det er nu op til halvbroderen om han ønsker kontakt med klienten, hans halvsøster. (MW)

En 59-årig mand ønsker at finde sine biologiske forældre, som han aldrig har haft kontakt til. Klienten har både navn og fødselsdato på sin biologiske far samt sin biologiske mors navn.
Sag opklaret på 14 dage. Folkeregistret kan ikke umiddelbart hjælpe, grundet faderens efternavn er registreret med en stavefejl i kirkebogen. Derfor findes de biologiske forældrens fødsel og dåb i kirkebøgerne og derved får vi faderens korrekte efternavn samt moderens fødselsdato. Med disse nye oplysninger får vi via Folkeregistret oplyst, at klientens biologiske far desværre er død men derudover får vi også adressen på klientens biologiske mor. Vi kontakter klientens biologiske mor men desværre er hendes mand netop død og hun beder os om at vende tilbage om et par månder, når hun er kommet lidt ovenpå igen. (MW)

En 44-årig mand ønsker at finde sin biologiske far, som han sidst havde telefonisk kontakt med i 1984 og her var faderen netop emigreret til England.
Sag opklaret på 30 dage. Ved hjælp af offentlige registre og internettet, finder vi en adresse på faderen i Sri Lanka. Vi sender faderen et brev med posten og beder ham kontakte os. Efter 3 uger kontakter faderen os og fortæller at han er meget glad for at vi har fundet ham og at han vil kontakte sin søn. (MW)

En 28-årig kvinde vil gerne finde sin biologiske mor fra Colombia, da kvinden kort efter sin fødsel blev afleveret på en børnehjem i Columbia og senere bortadopteret til Danmark.
Sag opklaret på 30 dage. Da kvinden er adopteret, beder vi hende om at søge om aktindsigt i hendes adoptionssag hos Familiestyrelsen. Da kvinden får tilsendt sin adoptionssag, viser der sig at være oplysninger i sagen som gør at hun kan kontakte hendes biologiske mor. (MW)

En 42-årig kvinde ønsker at finde sin biologiske morfar, som hun ved er fra Tyskland. Hun har aldrig mødt ham men mener at vide hvilken tysk by han boede i for 67 år siden.
Sag opklaret på 1 måned. Da vi både kender morfaderens fulde navn samt en formodet by han har boet i, beder vi klienten om at kontakte det lokale tyske Einwohnermeldeamt. Efter betaling til det tyske Einwohnermeldeamt sættes undersøgelsen igang og de fremsender efterfølgende et brev til klienten, hvori der står at hendes morfar desværre allerede døde i 1988. (MW)

En 57-årig kvinde ønsker at finde sin biologiske far som hun ikke har haft kontakt med siden hendes barnedåb.
Sag opklaret på 8 dage. Da kirkebogen ikke er online, beder vi klienten om at kontakte kirken, for at få tilsendt en kopi af hendes optegnelse i ministerialbogen. Men da kvinden er døbt i et helt andet sogn, end det sogn som hun er født i, finder vi den anden kirkebog online. Ved hjælp af oplysningerne fra kirkebogen, finder vi frem til klientens biologiske far, som vi kontakter. Han bliver meget glad for vores henvendelse og ringer straks til sin datter. Udover at klienten har fået kontakt til sin far, har hun også fået 2 halvsøstre. (MW)

En 40-årig mand ønsker at finde sin biologiske far som han aldrig har haft kontakt med, han kender kun hans fornavn og derudover har han en 41-årig gammel stump filmoptagelse med ham på.
Sag opklaret på 6 dage. Da faderen hverken står nævnt i kirkebogen eller i adoptionspapirerne, må klienten kontakte sin biologiske mor for at få oplysninger om hans biologiske far. Vi får af moderen oplyst et efternavn, en by som faderen boede i for 40 år siden samt hvad han dengang arbejdede med. Via disse oplysninger, finder vi ham via internettet og online telefonbøger men desværre ønsker han ingen kontakt, hvilket respekteres. (MW)

En 42-årig kvinde ønsker at finde sin ukendte halvsøster som hendes mor bortadopterede ved fødslen.
Da kvinden kun kan oplyse et formodentlig fødselsår samt fødselssted, beder vi klienten om at kontakte Familiestyrelsen for om de har noget liggende på sagen men de kan ikke hjælpe.

Sag efterfølgende opklaret på 5 dage. Vi beder klienten om at finde adressen som familien boede på, da halvsøsteren blev født samt forsøge at spørge familien om flere oplysninger. Vi finder frem til adressen og klienten tager mod til sig og spørger sin mor om halvsøsterens fødselsdato. Familiestyrelsen kontaktes igen og med de nye oplysninger finder de nu frem til halvsøsteren og sender hende et brev, hvor i der står at hendes halvsøster ønsker kontakt med hende. (MW)

En 45-årig kvinde ønsker at finde sine biologiske forældre, da hun blev bortadopteret ved fødslen. Klienten har selv forsøgt at finde sine biologiske forældre ved at søge på internettet, ringe rundt til personer samt spørge Folkeregistret - men de kunne ikke hjælpe med oplysninger. Vi beder kvinden om først at søge om aktindsigt i hendes adoptionssag.
Sag opklaret på 1 dag. Ved hjælp af oplysninger fra klientens adoptionssag, lykkedes det os at finde klientens biologiske mors indførsel i kirkebogen samt klientens biologiske mormor og morfars vielse i kirkebogen. Vi finder derefter ud af at både den biologiske morfar samt den biologiske mor, desværre begge er afgået ved døden. Men vi finder frem til at klientens biologiske far stadigvæk lever. Vi ringer til faderen og formidler kontakten til hans biologiske datter men lader det være op til faderen at tage den første kontakt. (MW)

En 24-årig kvinde ønsker at finde sin biologiske mor fra Columbia, da hun blev født på et børnehjem i Columbia og senere bortadopteret til Danmark. Klienten har både navn og fødselsdato på hendes biologiske mor samt børnehjemmets navn. Klienten har besøgt børnehjemmet for 5 år siden og her fik hun et par enkelte nye oplysninger om moderens familie.
Sag opklaret på 17 dage. Ud fra børnehjemmets få oplysninger, finder vi på Facebook en moster og en kusine til klienten. Vi skriver til dem begge og de formidler kontakten til klientens mor, som bliver meget glad for at høre at hendes biologiske datter leder efter hende og hun glæder sig til at komme i kontakt med datteren. (GS)

En 26-årig kvinde ønsker at finde sin biologiske mor fra Columbia. Kvinden har moderens navn samt hendes fødested.
Sag opklaret efter knap 4 måneder. Da der ikke er meget at gå efter i sagen, beder vi klienten om først at søge om aktindsigt i hendes adoptionssag hos Familiestyrelsen. Da kvinden får tilsendt sin adoptionssag, viser der sig at være oplysninger i sagen som gør at hun kan kontakte hendes biologiske mor.

En 33-årig kvinde søger kontakt med sin 64-årige far, som hun ikke har set siden hun var fire år gammel.
Sag opklaret efter 6 dages efterforskning. Faderen var desværre afgået ved døden for tre år siden. Vi finder efterfølgende også frem til hvor hendes far ligger begravet, så hun kan besøge hans gravsted. Desuden finder vi ud af at hun også har en storesøster, der nu bor i Espergærde. Kontakt etableret. (KL)

En 25-årig mand ønsker at finde sin biologiske morfar, som hans mor har fortalte ham om. Den biologiske morfar forsvandt fra familien, da klientens mor var få måneder gammel - siden hørte familien ikke mere fra ham. Klienten har selv forsøgt at finde sin morfar via folkeregisteret men de kunne ikke finde ham i registret.
Sag opklaret på 1 dag. Vi starter med at finde morfarens fødsel i kirkebogen igen og opdager at de opgivne data, de ikke er helt korrekte. Derfor kontakter vi igen folkeregistret med de nye data og de oplyser os morfarens nuværende adresse. Vi kontakter ham efterfølgende men han ønsker desværre ikke kontakt med hverken sin datter eller barnebarn. (Mw)

Sagseksempler fra 2011:

En 51-årig kvinde ønsker at finde den halvbror, som hendes biologiske far fortalte hende lidt om, inden han døde. Broderen kom på et børnehjem i Jylland, da forældrene flyttede fra hinanden og han blev efterfølgende bortadopteret. Klienten har aldrig mødt sin ældre halvbror men mener at kende hans navn, hans mors navn samt hans fødested og et cirka fødselsår.
Sag opklaret på 168 dage. Vi starter med at gennemsøge rigtig mange kirkebøger for at forsøge at finde halvbroderens dåb, vi kontakter folkeregistret men også uden held. Vi ringer til gamle naboer og personer med samme navn som eftersøgte, tjekker vejvisere og telefonbøger fra denne periode, forsøger at få fat i personer som har arbejdet det samme sted som faderen. Den kvinde som vi formoder er mor til den eftersøgte halvbror, er død men vi forsøger at finde familie til hende i i kirkebøgerne men desværre uden held da hun er plejebarn. Vi beder derefter klienten om at tage kontakt til Familiestyrelsen, for om de kan finde adoptionen på halvbroderen. Efter et par måneder finder de adoptionen i deres arkiver og vi beder dem tage kontakt til halvbroderen og fortælle ham, at hans yngre halvsøster leder efter ham. Kort efter bliver klienten ringet op af sin halvbror og de aftaler, at de skal mødes inden jul. Det viser sig, at halvbroderens mor er en helt anden kvinde end den kvinde vi troede og halvbroderen er født fem år før vores oplysning og han har i dag et andet efternavn. (Mw)

En 51-årig kvinde ønsker at finde sin biologiske mor, som hun aldrig har mødt. Hendes mor blev gravid i en meget ung alder og valgte at bortadoptere datteren ved fødslen.
Sag opklaret på 2 timer. Ved hjælp af dåbsattest og adoptionspapirer, har vi både faderens og moderens fulde navn. Ved forskellige søgninger på internettet, finder vi navnene på moderens søskende. Vi foretager nogen telefonopkald og får til sidst kontakt med klientens biologiske mor. Der etableres efterfølgende kontakt mellem klienten og hendes biologiske mor og det viser sig at klienten har fem halvsøskende, hvoraf den ene bror har arbejdet i samme by som klienten bor i. (Mw)

En 33-årig kvinde og hendes far ønsker at vide om deres afdøde biologiske farfar/far havde nogen børn samt om han var ud af en stor søskendeflok. Da klientens far dengang skulle giftes og fik sin dåbsattest, opdagede han at der stod opført en anden mand som hans far, end den mand han kendte som sin far. Klienten og hendes far finder efterfølgende selv ud af, at deres biologiske farfar/far døde for ca. 20 år siden.
Sag opklaret på 3 dage. Ved at gennemsøge kirkebøgerne finder vi ud af, at der er fem søskende til den biologiske farfar/far. Ved hjælp af folkeregistret og en del søgen på internettet, finder vi ud af at tre af disse søskende desværre er døde. Men vi finder via en online telefonbog, kontaktoplysninger på den ene bror og ham kontakter vi. Han fortæller os at hans bror, som er klientens biologiske farfar/far, ikke fik nogen børn. Så klienten har desværre ingen onkler og hendes far ingen halvsøskende i denne gren af familien. (Mw)

En 44-årig kvinde ønsker at finde sin biologiske far fra Mallorca, som hun aldrig har mødt. Hendes mor blev gravid under en ferie og der var efterfølgende en dansk faderskabssag. Det er et meget stort ønske for kvinden at finde hendes biologiske far.
Sag opklaret på knap 9 måneder. Ved hjælp af aktindsigt i faderskabssagen, har vi faderens fulde navn, hans fødselsdato samt et gammelt fotografi af ham. Vi har fået oplyst at faderen senere skulle have været sømand og dansk gift men disse oplysninger viser sig ikke at være brugbare og diverse danske myndigeder kan ikke hjælpe os videre i sagen. Vi tager derfor kontakt til Arbejdsministeriet i Spanien men de kan heller ikke hjælpe os og det danske konsulat på Mallorca har ikke længere de gamle sagsakter. Vi opretter diverse efterlysninger i fora for biologiske forældre. Vi forsøger at finde personer, som har viden om eller har været på Mallorca i 1966, via en gruppe om Mallorca på Facebook og i et forum for tidligere ansatte i Tjæreborg. En tidligere rejseleder for Tjæreborg, tilbyder at spørge sine spanske kontakter, da han netop nu står og skal rejse til Mallorca. Han opsøger den eftersøgtes tidligere arbejdsplads på Mallorca og via dennes tidligere ejer, får han kontakt til eftersøgte. De mødes på en lokal bar på Mallorca og den eftersøgte får overrakt et brev på spansk fra sin danske datter. Kontakt etableres efterfølgende via mail mellem far og datter og klienten har i dag også kontakt med sin halvsøster og halvbror via Facebook. En rejse til Mallorca er allerede planlagt til sommer, så klienten kan besøge sin biologiske far og sine halvsøskende. (Cø)

En 58-årig kvinde ønsker at finde sin halvsøster som er knap fire år ældre end hende selv. Klientens biologiske far fortalte først efter næsten 6 årtier, at hun havde en ukendt halvsøster som faderen heller aldrig selv havde haft kontakt med. Halvsøsteren og hendes biologiske mor emigrerede til Canada i 1950'erne. Klienten har en formodning om at halvsøsteren stadigvæk er bosat i Canada.
Sag opklaret på lige knap 6 måneder. Vi finder via de gamle kirkebøger og en fødselsdato frem til den eftersøgtes fulde navn samt hendes mors navn og fødselsdato - det viser sig at de begge har skiftet efternavn, da moderen senere giftede sig. Familiestyrelsen bekræfter senere tilladelsen til at halvsøsteren bærer hendes stedfars efternavn og derved får vi også stedfaderens fulde navn oplyst. Efter forgæves forsøg på at finde halvsøsteren, begynder vi at søge efter hendes mor og stedfar. Vi finder stedfaderen opført med en adresse og et telefonnummer i en telefonbog for Canada, han bruger dog nu en amerikansk udgave af sit fornavn. Moderen finder vi omtalt med et billede og samme kontaktdata som stedfaderen, i et lokalt sogneblad for en dansk kirke i Canada. Vi kontakter moderen og beder hende sætte os i forbindelse med halvsøsteren til klienten, som nu bor i USA - men desværre ønsker halvsøsteren ingen kontakt med klienten eller hendes biologiske far. (PT og MW)

En 23-årig kvinde ønsker at finde sin biologiske mor fra Colombia, da hun gerne vil kende sine rødder. Klienten kom som nyfødt på børnehjem i Colombia og blev efterfølgende bortadopteret ti Danmark.
Sag opklaret på 76 dage. Ved hjælp af aktindsigt i sagen, kan vi i adoptionspapirerne se hvor klienten er født og hvad hun dengang hed samt hendes biologiske mors colombianske identifikationsnummer. Derudover ved vi også at klienten har en 2 år ældre søster. Vi kontakter børnehjemmet, adoptionskontoret og hospitalet i Columbia samt det nationale Colombianske politi, for at høre om de kan hjælpe os videre. Vi bliver kontaktet af Interpol i Colombia som beder os rette henvendelse til Interpols kontor i København men inden vi når så langt, bliver vi pludselig kontaktet af klientens biologiske mor som har fået vores kontaktoplysninger af Interpol. Moderen vil rigtig gerne i kontakt med sin biologiske datter og beder os videreformidle hendes kontaktdata til klienten. Der går ikke ret mange timer, så er klienten allerede i fuld gang med at skrive sammen med hendes biologiske mor og søster via Facebook. (GS)

En 65-årig kvinde ønsker at finde sin eksmand, så hendes autistiske søn kan få kontakt til sin biologiske far som han sidst så for 42 år siden. Traceline i England har forsøgt at finde faderen men måtte opgive, da han ikke længere var registreret i England og Sporløs i Danmark har slet ikke ønsket at arbejde med sagen.
Sag opklaret på 1 år og 4½ måned. Vi finder via NARPO (foreningen for pensionerede politifolk i England), frem til at eftersøgtes far, som arbejdede ved Scotland Yard, døde i 2000. Vi kontakter bedemanden som arrangerede begravelsen og han hjælper os på sporet af eftersøgtes søster. Vi finder denne søster i New Zealand, hvor hun bor med sin familie. Vi tager kontakt til hende og beder hende formidle kontakten mellem far og søn. Faderen bor i dag i Melbourne i Australien, hvor han også har en søn og derudover har han også en datter i USA. (GS)

En 65-årig mand ønsker at finde sin biologiske far samt eventuelle halvsøskende. Vi har fra klientens fødsels- og dåbsoptegnelse i kirkebogen, både navn og fødselsdato på hans biologiske far. Den eneste gang klienten har set sin biologiske far, var ved bodelingen efter hans biologiske farmor for næsten 50 år siden.
Sag opklaret efter 1 dag. Ved hjælp af Folkeregistret finder vi ud af at faderen er død for mange år siden. Det viser sig at klienten og hans biologiske far, har boet meget tæt på hinanden, dengang faderen endnu levede. Ved at ringe rundt til personer med samme mellem- og efternavn som den biologiske fars, finder vi frem til klientens halvbror. De to halvbrødre sættes i forbindelse med hinanden. (Mw)

En 49-årig mand som blev bortadopteret ved fødslen, ønsker at vide om han har nogen biologiske søskende. Han har selv fundet frem til navnene på hans biologiske forældre samt at de begge er døde. Han har en formodning om at han måske han en storebror og vil gerne vide om det er korrekt samt om han har flere søskende.
Sag opklaret efter 2 dage. Ved hjælp af Folkeregistrets sidste adresse på den biologiske mor, kontakter vi personer fra lokalområdet. Vi får oplyst at den nu afdøde mor, efterlod sig to voksne børn. En datter som sidste år desværre omkom på tragisk vis samt en noget ældre søn. Vi finder ved hjælp af diverse online aviser frem til artikler om datterens død og finder derved navnet på broderen. Vi tager kontakt til denne bror og det viser sig at være klientens halvbror og den afdøde søster var klientens halvsøster. Vi etablerer kontakt mellem de to halvbrødre. (Mw)

En 43-årig kvinde ønsker kontakt til sin biologiske far og vished for om hun har halvsøskende på sin fars side. Hun kender sin fars navn fra hendes dåbsattest og ved at han dengang var lærerstuderende samt hans alder. Hun har kun mødt sin far da hun var spæd.
Sag opklaret efter 4 dage. Vi søger på nettet og i online registre efter en mand med dette navn men ingen af dem vi finder, er den rigtige person. Klienten bliver informeret om hvordan hun selv kan gå ind på borger.dk med sin NemID og tjekke sin egen cpr. registrering og derved måske finde hendes fars cpr. nr., nu da han stod opført på hendes dåbsattest. Vi finder derved faderens cpr. nr. og via Folkeregistret får vi en nuværende adresse på faderen. Det viser sig at faderen har skiftet sit efternavn ud med hans mors slægtsnavn. Vi ringer til faderen og kontakt mellem far og datter etableres. (Mw)

En 44-årig kvinde ønsker kontakt til sin halvbror som hun aldrig har mødt. Hun ved at han er ca. 24 år yngre end kvinden selv samt at han blev født på et sygehus i København og straks efter fødslen blev bortadopteret.
Sag opklaret efter 19 dage. Folkeregistret kunne ikke hjælpe os men det kunne derimod Familiestyrelsen. Klienten blev informeret om hvordan hun selv kunne skrive til Familiestyrelsen og om muligt få fremsendt et brev til hendes halvbror med hans adoptivforældres tilladelse. Allerede dagen efter at halvbroderen fik beskeden om at hans halvsøster ledte efter ham, kontaktede han sin halvsøster og de mødtes dagen efter. (Mw)

En 41-årig kvinde søger kontakt med sin onkel efter at hendes far er afgået ved døden. Hun har aldrig mødt ham.
Sag opklaret på 3 måneder. Eftersøgte er desværre afgået ved døden. (Sheena)

En 46-årig mand søger efter sin kusine som han sidst har set for 21 år siden. Han ved at kusinen samt hendes 2 brødre dengang boede i Sverige og at kvinden måske har fået et andet efternavn.
Sag opklaret samme dag. Folkbokföringen i Sverige har oplyst at hun er udrejst til Frankrig i 1997. Vi finder ved hjælp af et gammelt foto og lidt navneforsøg kusinen på Facebook og efterfølgende finder vi hendes adresse og telefonnummer i de svenske online telefonbøger. Vi kontakter kusinen og hun vil meget gerne i kontakt med sin fætter igen. (Mw)

En 65-årig kvinde leder efter en gammel skoleveninde som hun gik på husholdningsskole med i 1960 og efterfølgende skrevet lidt sammen med.
Sag opklaret efter 19 dages efterforskning. Vi finder undervejs ud af, via gamle elevlister, at kvinden havde et fornavn mere som hun ikke brugte samt hendes fødsesldato. Efterfølgende finder vi frem til at kvinden desværre er afgået ved døden i 1994 men at hun efterlader sig mand og en voksen søn. (Mw)

En 47-årig kvinde søger oplysninger om sin biologiske far som hun kun har mødt én gang som spæd, han er nu afgået ved døden. Han har to yngre sønner fra et senere forhold som hun ønsker kontakt til, for at få noget at vide om sin biologiske far.
Sag opklaret efter 5 dages efterforskning. Vi finder frem til faderens familie som meddeler os at de ikke ønsker kontakt, hvilket vi respekterer. Vi kan dog i løbet af sagen give kvinden forskellige oplysninger om hendes fars liv, som hun hidtil ikke har kendt til. F.eks. hvor han er vokset op, hvor han gik i folkeskole, hans barndomshjem og at han er ud af en stor søskendeflok hvor af mange desværre ikke længere er i live. (Mw)

Sagseksempler fra 2010:

En 49-årig mand og hans to søskende søger deres yngre halvsøster, som de aldrig har mødt. Deres far fortalte dem på sit dødsleje, at han havde en ukendt datter som familien intet kendte til. De får 1 år senere ved hjælp af faderens testamente fundet frem til noget af halvsøsterens navn og fødselsår samt hvor hun dengang blev født.
Sag opklaret på 18 dage. Vi finder via gamle danske telefonbøger, folkeregistret og et online ejendomsregister frem til halvsøsterens fulde navn og derefter kan vi via online telefonbøger finde hendes telefonnummer. Vi tager kontakt til halvsøsteren som bliver meget overrasket over at høre at hun har tre ukendte halvsøskende som meget gerne vil i kontakt med hende. Kontakt etableres efterfølgende mellem manden og hans halvsøster. (Mw)

En 59-årig kvinde søger sin biologiske amerikanske far som hun ikke har set siden hun var 6 år.
Sag lukket som uopklaret efter 6 måneders efterforskning. Vi prøver at finde hendes far ved at maile og ringe til det nationale arkiv i USA, søge i militærarkiver fra 1950- og frem til i dag, søge i skolebøger fra 1925-1940, slå op i begravelsesdatabaser, søge i nekrologer, avisudklip og forskellige slægtsforskningsdatabaser. Men desværre uden at finde den eftersøgte person. (Siv)

En 31-årig kvinde søger sin 50-årige biologiske mor, hun blev bortadopteret fra Thailand til Danmark da hun var 6 måneder gammel.
Sag opklaret efter næsten 5 måneders efterforskning. I slutningen af sagen beslutter vi os for at vi er nødt til at involvere frivillige personer med bekendskaber i Thailand. På et par dage har vi fundet en egnet person til at hjælpe os. Hun kontakter sin veninde i Thailand, som har en anden veninde i nærheden af den by hvor klienten er født. Den thailandske veninde går en tur i byen og taler med forskellige mennesker og finder på denne måde frem til eftersøgtes kusine, der desværre kan meddele os af klientens biologiske mor er afgået ved døden for mere end 10 år siden. Vi finder dog 2 nulevende halvbrødre der er i 40'erne, som vi sætter vores klient i forbindelse med. (JDE)

Klienten skrev efterfølgende dette brev til detektiven (brevet er offentliggjort med klientens accept):
Kære Jette

Puha, det var meget sværere for mig at acceptere end jeg havde regnet med. Og jeg har egentlig slet ikke accepteret det rigtigt endnu, for på en eller anden måde har jeg altid troet og haft et enormt stort behov for at møde min mor, og det behov blev jo bare større da jeg selv fik børn. Men lige nu går jeg igennem en sorgproces, for det gør rigtigt ondt at tænke på, at jeg aldrig kommer til at møde hende og at hun døde uden at vide at jeg er glad for at hun gjorde som hun gjorde. Det er meget mærkeligt og jeg har virkelig grædt i stride strømme.

Men jeg er meget glad for alt din hjælp, det er jo helt fantastisk at det er lykkedes dig at finde hende og resten af min familie ud fra de få oplysninger du havde.

Midt i min sorg, er jeg dog rigtig glad for at finde ud af, at jeg har 2 halvbrødre og der dukker mange spørgsmål op i mit hoved. Jeg vil helt sikkert tage kontakt til resten af min biologiske familie.
Jeg synes det er enormt spændende og jeg er sikker på at de vil kunne fortælle mig meget om min mor. Mest af alt håber jeg på at de har nogle billeder af hende.
Men, Jette endnu en gang, selvom det er en rigtig trist slutning, udover 2 halv brødre :-)) så er jeg dig evigt taknemmelig og jeg kan ikke sige tak nok gange.

Og hele det her forløb har også fået mig til at indse, at man virkelig skal gøre det man vil før det er for sent.

En 41-årig kvinde søger sin 66-årige biologiske far, som hun ikke har set siden hun var 5 måneder gammel. Nu 40 år efter ønsker hun at blive genforenet med sin far som dengang rejste til Norge. Kvinden mener selv at have fundet sin far for nogle år siden, hun ringede til ham men han afviste at være den person hun søgte.
Sag opklaret på 27 dage. Vores detektiv følger og undersøger den mand nærmere som klienten også selv havde fundet, men som havde nægtet at være hendes biologiske far. Efter at have kontrolleret mandens oplysninger i forskellige databaser og skattelister kan detektiven konstatere at det uden tvivl er hendes far. Detektiven kontakter manden som indrømmer at han er den rigtige person, men han beder detektiven om at være diskret da han nu har stiftet ny familie. (MW)

En 45-årig kvinde søger sine biologiske forældre som hun ikke har set i 14 år. To af hendes søskende har begået selvmord for henholdsvis 27 år siden og 16 år siden. Familien har nu været splittet i 14 år.
Sag opklaret på 2 dage. Vi finder adressen på kvindens forældre, og lader det være op til hende selv om hun ønsker at genoptage kontakten eller ej.
(KL)

En 32-årig kvinde søger sin biologiske far som hun aldrig hverken har set eller haft kontakt til. Hun har faderens navn fra sin dåbsattest og hun ved fra folkeregistret at han emigrerede fra Horsens/Danmark til Australien i 1980, hvorfra hun også har en, desværre ufuldstændig, australsk adresse.
Sag opklaret efter 21 dages efterforskning på folkeregistrer, i gamle danske telefonbøger, i nye australske, uruguanske og polske online telefonbøger og registre samt kontakt til generalkonsuler i Uruguay og Polen, tidligere venner, bekendte, naboer samt kolleger. Vi starter med at søge i Australien men vender igen blikket mod Danmark for at undersøge faderens fortid som leder os videre til New Zealand, derfra videre til Polen og videre til Uruguay og tilbage til Danmark igen. Vi finder under efterforskningen ud af en del om faderen og ud over at kvinden dermed får en viden om sin fars liv, finder vi også ud af at kvinden har en halvbror i Tasmanien samt en halvsøster og en faster i Danmark men ikke mindst får kvinden for første gang set et foto af sin biologiske far. Vores detektiv finder en tidligere kollega som stadigvæk har kontakt til faderen og han sætter os i forbindelse med kvindens far som i 2009 er flyttet tilbage til Australien. (MW)

En 37-årig kvinde søger sin biologiske far fra Makedonien. Han var gæstearbejder og boede i Danmark indtil kvinden var 1 år gammel herefter rejste han tilbage til Makedonien. Der har ikke været kontakt til ham efterfølgende.
Sag opklaret på 2 måneder og 13 dage. Kvindens farbror er stadig bosiddende i Danmark og der etableres kontakt til ham. Han vil stå for den videre kontakt til kvindens far. (JDE)

En 25-årig kvinde søger sin halvbror, som menes at være ca. 10 år ældre end hende selv. Kvinden har selv prøvet at finde sin halvbror igennem nogle år via forskellige telefonbøger og databaser på internettet, men uden held.
Sag opklaret efter 4 dage. Det lykkedes os at finde frem til hendes halvbror og efterfølgende at få kontakt til ham via hans kones Facebookprofil. Han meddeler os at han vil tage kontakt til sin halvsøster. (MW)

En 65-årig kvinde søger sin tyske faster. Hendes far var tysk soldat og faldt i Ungarn i 1945. Nu leder hun efter hans søster.
Sag opklaret på 1 dag. Vi finder frem til at hendes faster desværre er afgået ved døden, og begravet i den tyske by Betzingen. (MW)

En 21-årig kvinde søger sin biologiske far som hun ikke har haft kontakt til, siden hun var 6 mdr. gammel.
Sag opklaret på 35 dage. Vi opsporer faderens gamle arbejdsplads og får ved hjælp af en gammel online avisartikel fat i en person som dengang arbejdede sammen med faderen. Via forskellige andre kontakter fra dengang, får vi opsporet faderen men han ønsker ikke kontakt til sin datter hvilket vi må respektere. Datteren får dog mulighed for at få besvaret evt. spørgsmål som hun måtte have om sin biologiske far. (MW)

En 40-årig kvinde søger sin biologiske far som hun aldrig har mødt. Faderen er marokkaner og cirkusartist i et dansk cirkus, da han i sommeren 1967 møder kvindens mor. Da kvindens mor opdager at hun er gravid, er faderen rejst videre. Muligvis sammen med en hestetrup til et cirkus i Italien.
Sag opklaret efter 1 år og 10 dages efterforskning. Da efterforskningen påbegyndes ved vi hvilket cirkus faderen arbejdede for og i hvilken by i Marokko, han er født. Det er det eneste der vides med sikkerhed. Vi har kun en formodning om navn og alder, og ingen idé om hvor eftersøgte befinder sig i dag. Da der stort set ingen spor er efter faderen i Danmark, vender vi blikket mod Marokko. Via en efterlysning på internettet, kommer vi i kontakt med en Marokkaner i England med forbindelser i det marokkanske cirkusmiljø. Denne englænder leder os i første omgang til Italien, men senere får han information om, at faderen bor og arbejder i Finland. Denne viden gjorde det muligt at fremsøge faderens fulde navn på internettet, og derefter adressen i den finske online telefonbog. Kvinden sender et brev til adressen, og 2 dage efter bliver hun ringet op og får bekræftet at han er den mand vi søger. Han er glad for at blive fundet og vil gerne møde sin datter i Danmark. Det viser sig at han har stiftet familie og har en søn på 21 år og en datter på 19 år, så kvinden får sig også to nye halvsøskende. (JDE)

En 49-årig kvinde søger sin halvbror efter at deres far er afgået ved døden. Kvinden har aldrig haft kontakt til hverken sin far eller halvbror.
Sag opklaret efter 8 måneders efterforskning. Vi finder frem til at hendes halvbror desværre er afgået ved døden den 27.12.2001. Vi kan ved sagens afslutning give kvinden nye oplysninger om hendes far, hans ægteskaber samt hvem hendes farmor og farfar var. (MW)

En 49-årig canadisk kvinde søger kontakt til sin mors danske fætter, hun vil gerne fortælle den danske del af familien at hendes mor for nyligt er afgået ved døden. Den eftersøgte person var sidst bosat i Kalundborg men breve og telefonopkald går ikke længere igennem.
Sag opklaret på 2 dage. Den eftersøgte opspores, via folkeregisteret og De gule sider, på sin nye bopæl i Korsør. (KL)

En 39-årig kvinde søger kontakt til sin 43-årige veninde fra USA, som hun ikke har hørt fra siden 1998.
Sag opklaret på 35 dage. Kvinden opsporet i USA. (Siv)

Sagseksempler fra 2009:

En 61-årig spansk kvinde kontakter Netdetektiverne da hun søger sin 60-årige danske barndomsveninde fra Ballerup. Folkeregistret havde ingen oplysninger.
Sag opklaret på 2 dage. Kvinden opsporet i Ballerup. (BL)

En 56-årig kvinde søger oplysninger om sin farfars død og efterkommere i USA. Han emigrerede til USA i 1918 og efterlod kone og to børn i Danmark. Efterfølgende var der kun lidt kontakt via breve med sparsomme oplysninger. Kvinden mener at hendes farfar er død i 1969.
Sag opklaret efter 49 dages efterforskning. Vi finder frem til at kvindens farfar er afgået ved døden som 77-årig i september 1967, i USA. Han giftede sig aldrig igen og fik ikke flere børn, det var derfor ikke muligt at finde amerikanske efterkommere. (Siv)

En 69-årig kvinde søger sine to ukendte halvsøstre som er født i 1940'erne. Frelsens Hærs eftersøgningstjeneste har allerede forsøgt sig med sagen men uden held. Vi starter derfor med at gå tilbage til slutningen af 1800-tallet i kirkebøgerne, for at få klarlagt hele familien. Til trods for lidt navneforviklinger, finder vi oplysninger om bedsteforældre, faderen og hans kone, en onkel og halvsøsteren.
Sag opklaret efter 9 måneders efterforskning på Rigsarkivet, Københavns Stadsarkiv, Landsarkivet, skifteretten, diverse folkeregistrer, gamle folkeregisterkort, biblioteker, telefonbøger, kirker, kajakklubber, diverse spanske myndigheder og en konsul. Vores detektiv finder en levende halvsøster i Spanien og en adoptivhalvsøster på Frederiksberg som der tages kontakt til. (MW)

En 58-årig mand søger en ukendt halvsøster der formodes født i årene 1952-1959. Hans mor har nemlig fortalt ham, at hans far fik en datter efter hans forældre blev skilt og faderen indgik et nyt ægteskab.
Sag opklaret efter 2 måneders efterforskning på Rigsarkivet, Københavns Stadsarkiv og Folkeregistret samt nye og gamle telefonbøger. Vores detektiv finder en levende halvsøster født i 1955 og bosiddende i Søborg som kontaktes.
En måned senere fortæller vores klient os, at han har mødt sin halvsøster og at det gik over alt forventning, og at de har aftalt at holde kontakten ved lige.
(BL)

En 60 årig mand søger sin 61 årige storebror som han ikke har hørt fra i 9 år. Sidst han hørte fra sin storebror var da storebroderen ringede til ham fra Estland og fortalte at han var flyttet dertil.
Sag lukket som uopklaret efter 8 dages efterforskning. Vi leder efter personen i div. telefonbøger, indrejseregistrer, via avisartikler og folkeregister i både Estland og Letland. Men uden resultat, han er ikke registreret nogle af de steder. Dansk folkeregister kan oplyse at han er udrejst men ikke hvortil. (KL)

En 29-årig kvinde henvender sig til os da hun søger en privat adresse og et telefonnummer på en kendt amerikansk sanger, som hun gerne vil fortælle hvor meget hans musik har betydet for hende.
Sag afvist da vi ikke opsporer kendte mennesker for fans. Kvinden vejledes om at sangeren har en fan klub som man kan melde sig ind i.

En 65-årig tysk kvinde henvender sig til Danske Krigsbørns Forening, for at finde sin 66-årige biologiske bror som hun aldrig har mødt. Hendes biologiske bror blev - ligesom hende selv - født under 2. verdenskrig med en dansk mor og en tysk soldat som far. Danske Krigsbørns Forening henvender sig til Netdetektiverne med sagen for at få den løst.
Sag opklaret på 13 dage. Efter opslag i arkiver og gamle protokoller samt syv folkeregisteropslag, lykkedes det til sidst at finde frem til kvindens biologiske bror i Roskilde, som gerne vil i kontakt med sin tyske søster. (Siv)

En 38-årig mand søger sin 68-årige biologiske far fra USA, som han aldrig har kendt.
Sag lukket som uopklaret efter 8 måneders efterforskning. Oplysningerne i sagen var enten for gamle eller ikke brugbare. Vi havde kendskab til eftersøgtes arbejdsplads for 40 år siden, men oplysningen var for gammel da stedet havde skiftet ejer flere gange siden da. Eftersøgtes navn var desværre også meget almindeligt i USA og der fremkom mere end tusind mulige match. Flere af de personer vi kontaktede i sagen svarede enten ikke tilbage eller havde ingen brugbare oplysninger. Så på baggrund af dette lukkes sagen som uopklaret. (Siv)

En 72-årig mand søger efterkommere til sin mormors tre søskende, som alle emigrerede fra Tyskland til USA i starten af 1900-tallet. Manden kontakter Netdetektiverne igennem en journalist fra Herlev Bladet, der efterfølgende får eneret på historien.
Sag opklaret på 18 dage. Vi finder ud af at alle 3 søskende er afgået ved døden i USA - men vi får opsporet en levende grandnevø og dennes svigerinde. Grandnevøen ønsker dog ikke kontakt i øjeblikket da hans mor er meget syg. Vores detektiv fortsætter derfor med at lede - og finder frem til en anden amerikansk grandnevø og hans familie som klienten sættes i forbindelse med. Sagen tiltrak sig medieomtale. (Siv)

En 18-årig kvinde søger kontakt til sin biologiske far som er britisk. Kvinden kontakter Netdetektiverne igennem en journalist der er i gang med at lave et tv-program om forsvundne personer, journalisten formidler kontakt til Netdetektiverne for kvinden.
Sag opklaret på 8 måneder. Vi får kontakt til faderen og en halvbror men ingen af dem ønsker kontakt, hvilket vi respekterer. (MW)

En 57-årig kvinde henvender sig til os for at finde frem til sin 92-årige biologiske far, som hun aldrig har haft kontakt med. Som 30-årig fandt hun ud af hvem hendes biologiske far i virkeligheden var da hun skulle have en ny dåbsattest. Efterfølgende fik hun udleveret hans adresse via folkeregistret, men hun opsøgte ham aldrig. Nu vil hun gerne vide om han er afgået ved døden og evt. hvor.
Sag opklaret på 5 dage. Via folkeregisteret samt henvendelse til to kommuner - og opslag i databaser for gravsteder og dødsannoncer finder vi frem til, at hendes far er afgået ved døden i 1998 og begravet på Vindblæs Kirkegård, gravstenen står der endnu. (KL)

En 61-årig mand der leder efter sin biologiske far, henvender sig til os ved vores informationsmøde i Esbjerg for at høre om vi kan opspore hans far som han aldrig har haft kontakt med. Han blev bortadopteret som barn og er vokset op som ønskebarn hos sine adoptivforældre.
Vi tager sagen og opklarer den på 7 dage. Vi finder frem til at hans far desværre er afgået ved døden i 1981 og bisat 6 dage senere. Vi kan fortælle hvilken kirkegård og gravsted hans fars grav har været på. Desværre findes graven ikke længere da den er afstået i 1992. I kirkebogen finder vi desuden oplysninger om hans farfar og farmor samt om hans fars fødsel. Vores detektiv fortsætter med at lede efter levende slægtninge - og finder efter 27 dages efterforskning en levende halvsøster i Odense som dog ikke ønsker kontakt, men hun vil gerne have hans e-mail så hun kan kontakte ham senere hvis hun skulle ombestemmer sig. (KL)

En 47-årig mand søger levende slægtninge efter hans far er afgået ved døden. Faderens familie er russisk.
Sag opklaret efter 7 dages efterforskning. Vi finder navn og adresse på en levende slægtning i Rusland, og vi sætter vores klient i forbindelse med en russisk slægtsforsker der netop slægtsforsker i denne familie og har kendskab til 4 nulevende slægtninge. (Siv)

En 61-årig kvinde søger sin biologiske storesøster som hun aldrig har set. Deres mor er afgået ved døden i 1981.
Sag uopklaret efter 28 dages efterforskning. Via aktindsigt hos Skifteretten og opslag på Landsarkivet i København opklares sagen delvist ved, at navnet på søsteren dukker frem samt en adresse der var gyldig i 1981. Men det var desværre ikke muligt at finde søsterens nuværende adresse, hverken via folkeregistret eller opkald til danskere med dette navn. Derfor lukkes sagen som uopklaret. (Bent)

En 77-årig mand søger sin biologiske far, som han aldrig har haft kontakt med. Manden opdagede sidst i hans teenageår at han var adopteret.
Sag opklaret efter 41 dages efterforskning. Vi finder ud af at faderen desværre er død i 1991 og hans enke er død nogle år efter. Men vi finder en person som kan fortælle manden om hans far og det viser sig at manden har en halvbror, som lever i dag (MW)

En 41-årig kvinde søger sin biologiske far som hun aldrig har mødt, faderen prøvede at komme i kontakt med hende da hun skulle konfirmeres men moderen afslog tilbudet.
Sag opklaret efter 24 dages efterforskning. Vi finder hendes far i Kastrup og der etableres kontakt mellem far og datter. (MW)

Sagseksempler fra 2008:

En 41-årig kvinde søger kontakt til sin biologiske far, efter at hendes mor er død. For ca. 12 år siden havde kvinden en telefonsamtale med sin far men desværre blev nummeret efterfølgende forlagt. Kvinden kontakter Netdetektiverne igennem en journalist der er i gang med at lave et tv-program om forsvundne personer.
Sag opklaret på 71 dage. Vi finder faderen og han tager efterfølgende kontakt til sin datter. (MW/Qtv)

En 42-årig kvinde søger kontakt til sine to halvbrødre fra hendes fars nye ægteskab. Faderen er afgået ved døden i 1989.
Sag opklaret på 2 måneder med hjælp fra folkeregistret. (JDE)

En 35-årig mand søger sin biologiske mor i Costa Rica. Manden har gode oplysninger på sin mor, bl.a. fødested og dato. Manden oplyser at hans mor anbragte sine børn på børnehjem da hun skulle giftes med en ny mand.
Sag opklaret på 3 måneder og 6 dage. Vi finder frem til moderen og en bror via Det Danske Konsulat i Costa Rica og etablerer kontakt til mandens bror og mor i Costa Rica. Sagen tiltrak sig medieomtale. (GS)

En kvinde kontakter os i januar måned og spørger om hjælp til hvordan hun kan finde sine halvsøskende. Hendes far er død i 1976 og hun har aldrig haft kontakt til sine ukendte søskende fra hendes fars nye ægteskab..
Sag opklaret af kvinden selv. Kvinden får en række gode råd af vores slægtsforsker så hun selv kan komme videre. Efter flere opslag i kirkebøgerne i København og herefter også i Odense lykkedes det kvinden at finde 5 halvsøskende i oktober måned, og kontakt etableres. (LBJ)

En 52-årig mand søger kontakt med sin biologiske amerikanske far som han aldrig har haft kontakt med. Manden fandt ud af at han var adopteret i en alder af 42 år.
Sag opklaret efter 69 dages efterforskning. Vi finder mandens 73-årige far og en halvsøster i USA. Mandens nye familie ønsker kontakt og anerkender hans behov for at kende sine rødder, da faderens datter selv har to adopterede børn. En journaliststuderende har efterfølgende skrevet sit mediespeciale ud fra denne sag, læs historien her. (GS)

En 62-årig kvinde søger kontakt eller vished omkring sin 96-årige biologiske far som hun aldrig har haft kontakt med.
Sag efterforsket i 125 dage og opklaret. Vores detektiv finder frem til, at faderen desværre er afgået ved døden i Østrig for 33 år siden. Faderens kone er desværre også afgået ved døden for 5 år siden. Det lykkedes efterfølgende at opspore en levende halvbror som desværre meddeler at han ikke ønsker nogen kontakt - eller at bidrage med nogle oplysninger omkring faderen, hvilket respekteres. (MW)

En 38-årig engelsk kvinde henvender sig til Netdetektiverne for at opspore sin søns biologiske danske far. Sidste kontakt var for et halvt år siden.
Sag opklaret på 4 dage, med hjælp fra folkeregistret. Vi finder mandens nye adresse, han er udrejst til England. (LT)

En 37-årig kvinde søger sin datters biologiske far, sidste kontakt var for 6 år siden. Kvinden mener, at manden kan findes et sted i Vejle kommune.
Sag opklaret på 2 måneder. Vi finder frem til at mandens sidste opholdssted var på et omsorgshjem i Esbjerg, de har dog ikke set manden i noget tid og derfor venter begge parter blot på, at manden vender tilbage så der kan etableres kontakt. I starten af 2009 etableres der kontakt imellem far og datter. Sagen tiltrak sig medieomtale, se mere her (GS)

En 33-årig kvinde søger kontakt til en gammel veninde, som hun ikke har haft kontakt med i 15 år.
Sag opklaret på 1 måned. Vi finder veninden, men hun meddeler os, at hun ikke ønsker kontakt hvilket vi respekterer. (GS)

En 69-årig mand søger kontakt til sin biologiske far som han aldrig har kendt. Han mener, at faderen er bosat i Tyskland.
Sag opklaret på 6 dage. Vi finder frem til, at faderen er afgået ved døden i 1991 i Tyskland, men etablerer kontakt til enken. (MW)

Sagseksempler fra 2007:

En 53-årig kvinde fra Nordsjælland søger en 62-årig engelsk mandlig bekendt, som hun har mistet kontakten til for 32 år siden. Manden forventes stadig bosat i England.
Sag opklaret. Efter 18 dages efterforskning opspores manden på sin nye bopæl i Tyskland. (MW)

En 39-årig dansk kvinde søger sin biologiske mor fra Kenya. Kvinden blev bortadopteret til Danmark straks efter fødslen i 1966, og har aldrig mødt sin mor.
Sag uopklaret. Efter mere end 1 år og 5 måneders efterforskning uden spor, lukkes sagen som uopklaret. (MW)

En 44-årig mand søger sin biologiske far som han aldrig har kendt. Han boede på børnehjem i sin barndom.
Vores sagsbehandler vejleder manden i reglerne for aktindsigt og han søger selv aktindsigt i sagen. Han finder sin far efter 66 dage og etablerer kontakt.

En 62-årig kvinde søger en halvbror fra sin fars første ægteskab som hun aldrig har haft kontakt med. Hun har haft henvendt sig til Frelsens Hærs eftersøgningstjeneste som ikke kunne finde vedkommende.
Sag opklaret efter 39 dages efterforskning. Vi finder vedkommende i Sverige og han bekræfter at være den rigtige person. Der etableres kontakt. (JGJ)

En kvinde søger efterkommere af hendes familie som udrejste fra Danmark til Tyskland i 1943.
Sag opklaret på 46 dage, efter forskellige arkivopslag hos Københavns Stadsarkiv og Rigsarkivet.

En 64-årig mand søger sin ca. 70-årige halvsøster som han aldrig har mødt. Hans far fik nemlig i 1935 en pige udenfor ægteskabet.
Sag uopklaret efter to ugers efterforskning på forskellige arkiver, må vi desværre lukke sagen da sagens papirer først er tilgængelige for offentligheden om tre år.

En 40-årig kvinde søger sin eksmand, som hun - og deres fælles børn - ikke har set siden skilsmissen for 9 år siden.
Sag opklaret på 1 uge. Vi findes eftersøgtes forældre i England og lader det være op til dem at videregive et brev til ham. (MW)

En 34-årig mand fra Århus leder efter sin engelske biologiske far, som han aldrig har haft kontakt med.
Sag opklaret på 53 dage. Vi opsporer faderen på hans nye bopæl i Iran. (VB)

En 43-årig kvinde søger sin biologiske mormor. Hendes egen mor var adopteret, og den 43-årige kvinde har derfor aldrig haft kontakt med sin mormor.
Sag opklaret på 13 dage. Vi finder frem til at den eftersøgte person er død 28.11.1994, på Frederiksberg. Eftersøgningen fortsætter efter levende slægtninge. Efter yderligere 104 dages efterforskning finder vi kvindens moster, bosiddende på Frederiksberg og der etableres kontakt. Sagen tiltrak sig medieomtale, se mere her (MW)

En 48-årig grønlandsk mand søger sin bortadopterede biologiske bror som han ikke har set siden han var 2 år gammel, da hans bror blev givet væk fordi deres mor var meget syg. Der blev aldrig udfærdiget nogen adoptionspapirer.
Sag opklaret efter 128 dages efterforskning. Vi finder broderen i Jylland og der etableres kontakt. Sagen tiltrak sig medieomtale, se mere her (MW)

En 30-årig kvinde søger sin biologiske storesøster som hun mistede kontakten til for 15 år siden - efter deres far begik selvmord.
Sag opklaret efter 95 dages efterforskning. Vi finder søsteren i Manchester i England og der etableres kontakt. (MW)

En 60-årig mand har lovet en familie i Uganda at han vil hjælpe dem med, at opspore deres biologiske storebror. I den forbindelse henvender han sig til Netdetektiverne.
Sag opklaret på 26 dage. Vi finder den eftersøgte i London - han ønsker dog ikke kontakt med sin familie, hvilket vi respekterer. (MW)

En 53-årig kvinde der blev bortadopteret som barn ønsker kontakt med evt. søskende. Hun har aldrig kendt sin biologiske familie.
Sag opklaret på 3 dage. Vi finder tre biologiske søskende til kvinden.

En 63-årig kvinde søger sin søns engelske biologiske far. Sidste - og eneste - kontakt var for 32 år siden i Spanien. Familien har haft hyret et engelsk detektivbureau uden resultat.
Sag opklaret. Efter 3 måneders efterforskning uden resultat opklares sagen ved, at kvinden sender 250 breve ud til mulige emner i England. Den ene af personerne var den rigtige og der etableres kontakt.

Sagseksempler fra 2006:

En 56-årig kvinde har efter sin fars død fundet ud af, at hun har en hidtil ukendt fætter i Sverige. Da kvindens familie er lille ønsker hun kontakt.
Sag opklaret på 41 dage. Vi finder personen i Småland i Sverige. Vi finder også en ukendt faster i en by på Sydsjælland. Der etableres positiv kontakt og de aftaler at mødes med hinanden. (MW)

En 27-årig svensk kvinde søger kontakt til en tidligere 28-årig rejsekammerat. Sidste kontakt var i 2002 i Italien.
Sag opklaret på 12 dage. Vi finder den eftersøgte person, stadig bosiddende i Italien. (MW)

En 40-årig kvinde søger kontakt til en tidligere kæreste, bosiddende i Amsterdam. Sidste kontakt var i 1982, hvor hans forældre dengang var imod forholdet som derfor blev ødelagt.
Sag opklaret på 11 dage. Amsterdam Rådhus finder manden og tilbyder at videresende et brev til ham, men lader det være op til ham selv om han vil opspores eller ej.

En 52-årig engelsk kvinde søger sin faster. Sidste kontakt var i 1965 hvor fasteren boede i Tyskland.
Sag ikke opklaret. Efter 43 dages efterforskning måtte vi desværre opgive uden resultater.

En 41-årig kvinde søger kontakt til sin biologiske mors tidligere kæreste, som i dag er 76 år. Den eftersøgte mand er måske kvindens biologiske far. Sidste kontakt var i 1970.
Sag opklaret på 46 dage. Vi finder frem til at manden desværre er død, men vi finder også mandens biologiske søn (som måske er kvindens halvbror). Der etableres positiv kontakt. (MW)

En 47-årig mand søger sin biologiske far som han aldrig har haft kontakt til. Han har nu selv fire børn og ønsker også at de skal møde deres farfar.
Sag opklaret. Efter et opslag i kirkebogen og 12 telefonopringninger får vores detektiv kontakt til den eftersøgte. Faderen blev tavs og lettet og meddeler os, at han ønsker kontakt til sin søn, og herefter overdrages telefonnummer og adresse på vores klient til ham.

En 42-årig engelsk kvinde kontakter os da hun søger en 35-årig dansk mand. Hun oplyser at hun ønsker at tilbyde ham et arbejde. Sidste kontakt var for et år siden.
Sag opklaret. Efter 3 dages eftersøgning finder vi manden. Han fortæller os at kvinden chikanerer og forfølger ham, og at han absolut ikke ønsker at blive fundet. Dette respekterer vi selvfølgelig og sagen lukkes uden at klienten får oplysninger om eftersøgte.

En 34-årig norsk mand kontakter os da han søger sin biologiske far fra England.
Sag uopklaret. Vi søger efter faderen i England men støder på mere end titusind mulige personer, der er derfor for mange som matcher og vi indstiller eftersøgningen.

En 50-årig fransk kvinde søger en dansk mand som hun mødte på en rejse til Spanien i 1979. Siden besøgte hun ham i Danmark, i hans hjem i Dragør, men mistede efterfølgende kontakten med ham.
Sag opklaret samme dag. En af vores kvindelige detektiver har nogle kontakter i Dragør og finder der igennem frem til den eftersøgte person.

Sagseksempler fra 2005:

En 37-årig svensk mand søger sin 35-årige søster som han har mistet kontakten med i 1986.
Sag opklaret på 26 dage. Vi finder kvinden, men hun meddeler os at hun ikke ønsker kontakt. Vi respekterer kvindens valg og oplyser vores klient at vi desværre ikke kan gå videre med sagen.

En 57-årig amerikansk kvinde kontakter os for at finde sin mors danske halvsøster.
Sag opklaret på 18 dage. Vi finder eftersøgte i Kastrup og der etableres kontakt.

En 35-årig dansk kvinde der blev bortadopteret som spæd søger kontakt til sin biologiske mor som hun aldrig har kendt. Moderen menes bosat i Finland.
Sag opklaret på 6 dage. Vi finder moderen i Norge og der etableres kontakt.

En 30-årig kvinde blev bortadopteret som barn og har i 11 år ledt efter sin biologiske far som var amerikansk soldat i Tyskland i 1972-76. Under dette ophold i Tyskland blev han far men rejste tilbage til USA i 1976. Kvinden har forsøgt at finde sin far på mange måder, bl.a. igennem flere danske og udenlandske detektivbureauer samt igennem DR's program 'Sporløs', men uden held.
Sag opklaret på 3 måneder. Faderen blev meget glad for at blive genforenet med sin datter

En 33-årig kvinde søger sin biologiske far som hun aldrig har haft kontakt med. Han menes bosat i Spanien og kvinden troede at hendes stedfar var hendes biologiske far indtil hun som 17-årig fik besked fra hendes mormor om at hun var adopteret.
Sag opklaret på 32 dage. Vi finder faderen i Spanien og kontakt etableres.

En 64-årig kvinde søger efter ukendte halvsøskende efter at hendes far er afgået ved døden.
Sag opklaret på 41 dage. I samarbejde med vores slægtsforskerafdeling finder kvinden selv frem til identiteten på en halvbror som desværre viser sig at være afgået ved døden.

En 26-årig kvinde leder efter sin 55-årige far som hun ikke har set siden hendes forældre blev skilt da hun var barn. Hendes mor er netop død for 7 måneder siden.
Sag opklaret på 21 dage. Vi finder faderen i Spanien og kontakten genetableres.

En 74-årig mand ønsker kontakt til sin biologiske søn som han ikke har set siden sønnen var 2 år gammel. I dag er sønnen omkring 55 år gammel.
Sag opklaret på 4 dage. Vi finder sønnen i Slagelse og genetablerer kontakten. Sagen tiltrak sig medieomtale, se mere her

En 37-årig kvinde søger familie til hendes afdøde biologiske far. Kvinden har aldrig haft kontakt til sin far fordi moderen afbrød kontakten med ham kort efter hendes fødsel.
Sag opklaret på 13 dage. Vores slægtsforskerafdeling finder frem til gamle avisartikler om faderens dødsfald som sendes til kvinden. Endvidere findes identiteten på faderens afdøde forældre (kvindens farfar og farmor), og vi finder en nulevende søster til faderen (kvindens faster).

En 30-årig kvinde søger en gammel penneveninde, sidste kontakt var i 1990.
Sag opklaret på 1 dag. Selvom kvinden ikke er anført i telefonbogen kunne vi alligevel finde hendes nummer i en anden database.

En 45-årig kvinde ønsker vished om hendes biologiske far på 85 år der var amerikansk militærperson er afgået ved døden. Hun har gennem to årtier søgt at få svar via Justitsministeriet, Den Amerikanske Ambassade, Evaluation center og Department of the army. Instanserne har givet hende modstridende oplysninger.
Sag opklaret på 6 dage. Vi kan bekræfte at faderen er død i 1960. Vi kan endvidere fortælle at faderen havde en søn i Illinois, USA - som desværre også er død i 1978. Vi kan oplyse sønnens Social Security Number (personnr.) og henviser til en lokal detektiv i Illinois såfremt der ønskes flere oplysninger.

En 51-årig kvinde søger sin 80-årige biologiske far. Kvinden er født udenfor ægteskab.
Sag opklaret på 41 dage. Vi finder frem til at faderen desværre ikke lever mere. Men finder dog andet familie på faderens side som kan fortælle kvinden om hendes far.

En ung kvinde søger sin spanske far som hun ikke har set siden hun var 7 år gammel. Hun ved kun at han flyttede tilbage til Spanien.
Sag opklaret. Efter en bred personsøgning i Spanien som giver flere resultater vælger vi at skrive til samtlige emner. En af dem er den rigtige person og kontakten blev genetableret.

En 40-årig kvinde ønsker at finde sin 72-årige biologiske far som hun aldrig har haft kontakt med. Han mentes bosat på Emdrupsvej i København i 1959.
Sag ikke opklaret. Vi finder frem til at faderen er udrejst permanent fra Danmark før 1968, og siden er blevet tildelt et dansk CPR nr. af beskatningsårsager. Efter længere tids efterforskning lykkedes det os ikke at finde frem til hvilket land han var udrejst til eller om han stadig er i live. Folkeregistret havde heller ingen opdateret adresse på ham.

Sagseksempler fra 2004:

En 34-årig kvinde efterlyser sin tyske biologiske far, hun blev bortadopteret i 1971.
Sag opklaret på 3 måneder. Via det tyske folkeregister finder vi frem til at faderen desværre er død.

En 43-årig kvinde efterlyser sin 45-årige eks-mand som hverken hun eller deres fælles børn har kontakt til.
Sag opklaret på 12 dage, vi finder faderen i Greve. Kvinden havde selv forud forgæves forsøgt at finde personen via folkeregistret, telefonbøger og internettet.

En 23-årig kvinde søger sin biologiske søster. De blev skilt fra hinanden ved moderens død, da kvinden kun var 4 år gammel.
Sag opklaret på 21 dage, søsteren blev fundet i Canada og kontakten genetableret.

En kvinde søger sin afdøde venindes datter for at fortælle hende om hendes mor, da hun døde i en ung alder.
Sag opklaret på 11 dage, her er klientens brev til os:
Jeg har i mange, mange år søgt min bedste venindes datter, som jeg mistede kontakten med, da hendes mor døde tilbage i 1979; datteren var kun 6 år gammel.
Hun havde et meget ualmindeligt navn, så jeg forsøgte selv i mange år at finde hende ved hjælp af Internettet, telefonbøger etc.
Det var egentlig i mit forsøg på at finde hende, at jeg ”stødte på” Jer.
Jeg har lige talt med hende i telefonen, og vi endte med at stortude begge to.
Hun var så lykkelig over at få kontakt med én, der kunne fortælle hende, om hendes mor og hendes tidlige barndom.
”Jeg husker ikke så meget; jeg har jo aldrig haft nogle at tale med om det”, sagde hun.


En 23-årig kvinde søger kontakt til sin 42-årige far som hun ikke har set i fire år.
Sag opklaret på 6 dage. Folkeregistret kunne oplyse faderens nuværende adresse.

En 39-årig mand søger ukendte søskende.
Sag opklaret på 64 dage. Vores slægtsforsker opstiller en handlingsplan som klienten følger og finder på denne måde frem til sine hidtil ukendte søskende på faderens side.

En 23-årig kvinde leder efter sin halvsøster som hun ikke har haft kontakt med i 19 år, siden moderens død.
Sag opklaret på 4 uger, vi findes halvsøsteren i USA og kontakten genetableres.

En 32-årig dansk kvinde henvender sig til os da hun igen ønsker kontakt til sin onkel bosat i Canada.
Det er 11 år siden hun sidst har haft kontakt med ham. Hans adresse er ikke længere gyldig og han er nu 75 år så hun vil også gerne vide om han stadig er i live.
Sag opklaret efter 49 dages efterforskning finder vi hans kone i Calgary, vi ringer til hende og hun meddeler at hendes mand er død for 5 år siden, men hun ønsker at genetablere kontakt med vores klient.

En 35-årig kvinde søger kontakt til en pædagog som hun knyttede sig meget til i sin barndom. Sidste kontakt var i 1978.
Sagen opklaret på 3 dage. Vi finder eftersøgte i Sønderjylland med nyt efternavn.

En kvinde søger kontakt til en gammel veninde fra USA. Eftersøgte boede hos kvinden i 2 måneder i 1972 igennem "Youth for understanding", klienten gjorde gengæld i 1973. Sidste kontakt var i 1982.
Sagen opklaret på 21 dage, vi finder eftersøgte i USA.

En 43-årig kvinde søger kontakt til en barndomsveninde fra skolen som flyttede til England. Sidste kontakt var i midten af 90´erne, men så "forsvandt" den engelske veninde.
Sag opklaret på 23 dage. Vi opsporer venindens far i Spanien, da vi ikke kan finde hende i England. Han har oplysninger om sin datters nuværende adresse som han videregiver til vores klient.

En 59-årig kvinde søger kontakt med sin halvbror, som under krigen var sømand. Efter krigen bosatte han sig i Sydafrika og de havde jævnligt kontakt. Men i 1980 lukkede Afrika af fra omverdenen og al post kom retur - siden har kvinden ikke hørt fra sin halvbror.
Sag opklaret efter 29 dages efterforskning. Vi finder ud af at broderen er afgået ved døden i Sydafrika.

En 38-årig kvinde søger kontakt til en barndomskammerat fra skolen. Sidste kontakt var i 1992.
Sag opklaret efter 3 ugers efterforskning. Vi finder personen på Sjælland med nyt efternavn.

En 42-årig kvinde søger kontakt til en tidligere veninde fra Holbæk. Sidste kontakt var i 1996.
Sag opklaret efter 18 timers efterforskning og de er begge meget glade for at blive genforenet.

En 54 årig kvinde søger kontakt til en gammel ven af huset som altid har været opfattet som en slags ekstra familie, personen menes bosat i Skive.
Sag opklaret. Vi finder personen, men ikke i Skive. Vi kontakter personen som meddeler os at han ikke ønsker at blive fundet, hvilket vi respekterer.

En ung kvinde retter henvendelse til os fordi hun gerne vil finde sin biologiske far. Sidste kontakt var i 1973.
Sag opklaret efter 14 dages efterforskning, ikke nok med at kvinden fik genetableret kontakten med sin far, hendes børn fik sig også en morfar.

Sagseksempler fra 2003:

En kvinde har mistet telefonnummeret på et vennepar i London. Hun kender selvfølgelig deres navne men har desværre også fået forlagt deres adresse.
Sag opklaret samme dag via en elektronisk telefonbog på nettet.

En kvinde søger kontakt til sin 18-årige datter fra sit første ægteskab, grundet afklaring af arv.
Sag opklaret på 2 dage.

En 52-årig kvinde søger kontakt til sin biologiske far og halvsøster. Hun blev født udenfor ægteskab og efterfølgende hurtigt bortadopteret som spæd. Hun har aldrig mødt sin biologiske familie.
Sag opklaret. Faderen er død men vores slægtsforsker finder halvsøsteren som nu er en ældre dame. Hun er uvidende om at hendes far fik en datter udenfor ægteskabet - og vi lader det være op til hende om hun vil tage kontakt til vores klient. Det gør hun efter nogle måneders betænkningstid og de mødes efterfølgende.

Et schweizisk detektivbureau henvender sig til os, da de har en sag hvor de skal opspore en dansk statsborger.
Sag opklaret efter 3 dages efterforskning.

En 39-årig kvinde søger sin eks-mands datter som også er halvsøster til hendes børn. Eftersøgte formodes bosat i Nordsjælland.
Sag opklaret på 2 måneder. Vi finder personen i Næstved - og kan endvidere fortælle hvilken mand hun bor sammen med.

En 44-årig kvinde søger 3 barndomsvenner som hun er opvokset med. De eftersøgte personer var søskende og hun har ikke længere kontakt til dem. De menes bosat i enten Danmark eller Tyskland.
Sag opklaret. Samme dag finder vi den ene af personerne i Danmark. Vi kan fortælle at personen nu er gift samt nuværende adresse og telefonnummer. De 2 andre kan vi ikke finde men lader det være op til vores klient at kontakte personen som vi fandt og lade hende fortælle hvor hendes to øvrige søskende befinder sig.

En 29-årig kvinde søger en ven som hun ikke har haft kontakt med siden 1997.
Sag opklaret efter 6 dages efterforskning.

En kvinde søger en gammel ven fra Øregaard Gymnasium, hun har selv forsøgt at finde ham igennem længere tid men har nu ”opgivet”.
Sag opklaret efter 18 dages efterforskning.

En mand henvender sig til os for at få adresser på 15 personer som han har mistet kontakten til.
På 13 dage finder vi 13 af personerne, vi finder også ud af at den ene er død. Den sidste person kan vi ikke finde.

En 38-årig mand kontakter os for at finde sine biologiske forældre. Han blev givet væk lige efter fødslen til sine nuværende adoptivforældre. Der blev aldrig udfærdiget nogle officielle adoptionspapirer eller notater om sagen, hvilket er meget usædvanligt.
Sag opklaret efter 2 måneders efterforskning finder vi hans biologiske mor i Esbjerg med nyt efternavn. Glæden vil herefter ingen ende tage.

En kvinde søger kontakt til en veninde fra skoletiden, det er 27 år siden de har haft kontakt med hinanden.
Sag opklaret. Efter 12 dages efterforskning finder vi navn, adresse og telefonnummer på en kvinde som vi mener kan være personen vi leder efter. Vi indhenter tilladelse til, at kontakte personen hos vores klient – og herefter ringer vi og får bekræftet, at hun er den person vi leder efter.

En kvinde beder os finde nogle venner som hun mødte på en international skole i Portugal i 1974.
Sag opklaret efter 9 dages efterforskning. Vi finder personerne i henholdsvis Danmark og Skotland - og der etableres kontakt.

En 35-årig kvinde kontakter os da hendes jævnaldrende kæreste har sagt farvel til hende og familien og vil begynde et nyt liv, evt. i USA. Kæresten har flere uafsluttede ting bag sig som skilsmisse, hussalg og børn.
Sag afvist. Vi valgte at afvise sagen på baggrund af flere faktorer, bl.a. ønsker personen ikke at blive fundet.

Sagseksempler fra 2002:

En kvinde søger sin biologiske far fra USA som hun aldrig har mødt, faderen havde et intimt forhold til kvindens mor i 1962 hvilket førte til kvindens fødsel. Men faderen rejste efterfølgende tilbage til USA.
Sag opklaret samme dag. Vi finder faderen i USA.

En 16 årig kvinde finder ved en tilfældighed ud af, at hendes morfar ikke er hendes rigtige morfar. Hun kender navnet på personen som skulle være hendes biologiske morfar. Hun ønsker anonymitet og ønsker ikke at forældrene har kendskab til at vi er blandet ind i sagen.
Sag ikke opklaret - efter næsten 2 måneders efterforskning lukkes sagen som uopklaret.

En amerikansk kvinde har fundet frem til vores hjemmeside og kontakter os for at finde sin danske far som hun aldrig har haft kontakt med. Hun kender kun hans navn.
Sag ikke opklaret. Navnet var desværre ”pære dansk” og via Danmarks Statistik finder vi ud af, at der er 180 personer med det pågældende navn.

En 15-årig pige leder efter sin far som hun ikke har set siden hun var 4 år gammel.
Sag opklaret samme dag ved et enkelt opslag i telefonbogen. Faderen opspores i Århus og vi tager telefonisk kontakt til ham. Han bekræfter at han er den person vi leder efter og herefter genforenes far og datter.

En mand søger sin biologiske far som han aldrig har været i kontakt med. Faderen er græker og menes bosat enten i Danmark eller Grækenland.
Sag opklaret efter 3 dages efterforskning. Det først oplyste efternavn var ikke helt korrekt, da klienten kommer med oplysningerne om det korrekte efternavn finder vi straks personen på Frederiksberg. Men vi måtte først lave en baggrundsundersøgelse som gik 3 år tilbage da personen har ”tilsløret” sit fornavn.

En kvinde søger en mand hun mødte i England under en rejse for to år siden. Hun er kun i besiddelse af hans navn.
Sag opklaret efter 19 dages efterforskning

Et ægtepar søger mandens bror som de ikke har haft kontakt med i et par år. Broderen flyttede pludseligt fra sin bopæl efter en konkurs og er tilsyneladende gået under jorden.
Sag lukket som uopklaret. Post Danmark havde ikke kendskab til en ny adresse og han var anført som forsvundet i folkeregistret. Vi kunne heller ikke finde ham.

Sagseksempler fra 2001:

En 13-årig dreng har mødt en pige på en optimistjolletur. Han fik på turen pigens telefonnummer, men kan ikke finde det ved hjemkomsten.
Sag opklaret på 22 timer, da han kunne huske forældrenes navne

En mand skal finde et telefonnummer på en person som ikke står i telefonbogen eller De Gule Sider på nettet.
Sag opklaret. Vi fandt telefonnummeret på 3 timer

En kvinde skal finde en gammel klassekammerat som er flyttet til Hamborg
Sagen opklaret. Vi fandt adresse og telefonnummer

En kvinde har ikke haft kontakt til sin biologiske søster i ca. 20 år. Søsteren var sidst bosat i Tyskland men brevene kommer retur med besked om, at personen ikke længere bor på pågældende adresse.
Sag opklaret efter 9 dages efterforskning. Vi finder kvindens søster - og søsteren fortæller at kvinden også har to brødre som hun får forbindelse til efterfølgende. Sagen tiltrak sig medieomtale, se mere her

En kvinde søger en tidligere veninde som hun mistede kontakten med da veninden flyttede til Sverige for nogle år siden.
Sag afvist efter 2 mdr. eftersøgning, da klienten pludselig ikke svarer os mere.

En ung mand på 18 år søger oplysninger om sin halvsøster som er tvangsfjernet fra hjemmet. Han har ikke haft kontakt til sin halvsøster siden fjernelsen.
Sag ikke opklaret. Eftersøgte er under 18 år hvilket vanskeliggjorde efterforskningen

En mand henvender sig til os, da en stor udenlandsk international virksomhed har brudt hans copyright på nogle tegninger. Han har henvendt sig til Politiet men de henviser ham til en advokat, hvilket han ikke har penge til. Han foreslår et møde med os i København hvor han vil have materialet parat.
Sagen blev afvist af os da vi ikke beskæftiger os med den slags sager

En kvinde søger kontakt til en tidligere veninde fra folkeskolen
Sagen blev opklaret samme dag.

En kvinde henvender sig til os, da hun søger kontakt med en udenlandsk forfatter som hun gerne vil have adresse og telefonnummer på. Baggrunden er, at hun har læst en af forfatterens bøger.
Sagen blev afvist af os, da vi ikke formidler kontakt til kendte personer

En person henvender sig til os for at høre mere om vores fortrolighedspolitik, da personens far, som er kendt i medierne og offentligheden, har et problem som personen ønsker afhjulpet men ikke vil komme nærmere ind på.
Sagen lukket. Personen lyder meget forvirret og vælger at bryde kontakten til os, vi fandt aldrig ud af hvad personen helt nøjagtigt ville.

En kvinde skal lave en gensynsfest for sin gamle skoleklasse. Hun har fundet en hel del af de gamle klassekammerater men beder os om hjælp til, at finde de resterende 8 personer.
På 3 dage finder vi to personer, resten kan vi desværre ikke finde.

En kvinde leder efter sin far som hun ikke har haft kontakt til i flere år pga. en familiekonflikt. Hun ønsker også oplysninger om hvem faderen bor sammen med nu og om hendes søster på 27 år stadig bor hjemme. Faderens sidst kendte adresse var i Køge, hun mener at han nu er bosat i Jylland.
Sagen opklaret på 15 timer. Vi finder faderen i Vejle og kan desuden fortælle navnet på den kvinde han bor sammen med. Vi finder desværre ingen oplysninger om søsteren.

En mand søger et telefonnummer til en tidligere kæreste.
Sagen opklaret samme dag.
Alle de ovenfor omtalte personer er anonyme.
Der kan ikke indhentes yderligere information om klienter eller eftersøgte personer.
Eftersøgte personer har en særlig mulighed for at opnå aktindsigt. Mere info under punktet "aktindsigt" i menuen.
Interesserede journalister kan læse mere under punktet "for journalister" i menuen.
© Al tekst, billeder og alle lydfiler tilhører Netdetektiverne og er copyrightbeskyttet. Materialet må under ingen omstændigheder anvendes i andre sammenhæng eller under nogen form kopieres. Disse sagseksempler må dog gerne gengives ved angivelse af www.Netdetektiverne.dk som kilde samt at de ikke ændres el. lign.